Electronic cream maker for the counter and ice cream laboratory with a capacity of 6 liters. For professional use in demanding ice cream parlors and pastry shops that require greater production autonomy.
The Carpigiani gear pump (patented) has been suitably sized.
Hourly output 60% higher than the smaller models.
The cream pan can hold up to 6 liters of raw cream and is equipped with patented swell pump.
Electronic control panel contains the start button , the digital control of the cream temperature in the tub and the control button for the dispensing of whipped cream, which can be dispensed in any quantities, in equal, pre-programmed quantities or continuously.
Possibility of foot control.
Best quality stainless steel housing.
Für alle von uns angebotenen Gebrauchtmaschinen gilt:
Überholt mit Austausch schadhafter Komponenten gegen Originalersatzteile
Technische Teile demontiert, innen und außen gereinigt
Austausch von schadhaften Verschleißteilen und Montage von originalen Ersatzteilen in unserem Werkstattbereich
Aktualisierung laut EG Verordnung 1005/2009 der Kälteanlage bei verbotenen Kältemitteln wie z.B R-502 und R22
Satinierung und Aufarbeitung der Edelstahlflächen mit CNC Keramikschleiftechnik
Mehrfache Probeläufe unter Werkstattprotokollierung des jeweiligen Facharbeiters
Auslieferung erfolgt mit Garbilupe und Betriebsanleitung des jeweiligen Herstellers